Köy enstitülerinin kuruluş gününe özel panel

• 24 Nisan 2023
Balçova Belediyesi ve Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Derneği işbirliğiyle köy enstitüleri’nin kuruluş günü nedeniyle bir panel düzenlendi.

Balçova Belediyesi ve Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Derneği işbirliğiyle “Köy Enstitülerinden Günümüze İletiler” paneli düzenlendi. Panele, İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mustafa Özuslu, Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, CHP Balçova İlçe Başkanı Murat Aküzüm, Deva Partisi Balçova İlçe Başkanı Ercan Arkın, panelistler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Panel, Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Derneği Mandolin Korosu’nun dinletisiyle başladı. Prof. Dr. Yakup Kepenek’e “Aydınlanma Onur Ödülü” verildi. Panelin açılış konuşmasını Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Derneği Başkanı Prof. Dr. Ethem Duygulu yaptı.