“Optimist Ilca Yarışları” düzenlendi

• 24 Nisan 2023
Kemer Belediyesi Yat Yelken Spor Kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında “Optimist Ilca Yarışları” düzenledi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Optimist Ilca Yarışları’na 8-15 yaş arasında 42 sporcu katıldı. Kemer Belediyesi Yat Yelken Spor Kulübü ev sahipliğinde, Kemer Belediyesi’nin desteğiyle düzenlenen yarışların ardından Kemer Mustafa Ertuğrul Aker Parkı’nda ödül töreni düzenlendi. Ödül törenine, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediyesi Yat Yelken Spor Kulübü Başkanı Orhan Yeşilli, yönetim kurulu üyeleri, hakemler ve sporcular katıldı. Yarışlarda dereceye giren sporculara ödülleri verildi.