Safranbolu Belediyesi, Safranbolu turu düzenledi

• 24 Nisan 2023

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu Turizm İşletmecileri Derneği ve Safranbolu Arama Kurtarma Derneği işbirliğiyle turistik işletme sahiplerinin ve vatandaşların katıldığı bir yürüyüş düzenlendi. Kazdağlı Meydanı’ndan başlayan yürüyüş, tarihi mekânların olduğu çarşı bölgesinde devam etti. Etkinliğin ardından kısa bir açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Safranbolu, ne kadar gezerseniz gezin, seyrine doyum olmayan bir ilçe. Turizme de katkı sağlayacağını düşündüğüm bu tür etkinlikler yıl boyunca devam edecek,” dedi.