Saruhanlı Belediyesi çevre temizliğine dikkat çekiyor

• 24 Nisan 2023
Saruhanlı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, çevre temizliğine dikkati çekmek için çöp toplama araçlarına şarkılardan uyarlanan sözler yazdı.

Çöp kamyonlarının kasa kısmına yazılan ve görenleri gülümseten yazılar arasında, İbrahim Tatlıses’in “Yalnızım” adlı şarkısından esinlenilen “o eski çöplerden eser yok şimdi” ve Hakan Taşıyan'ın “Beyaz Gülüm” adlı şarkısına gönderme yapılan “sana gelmediğim gün çöpe gittiğim gündür” sözleri yer alıyor. Belediye Başkanı Zeki Bilgin, “Çevre temizliği konusunda farkındalık oluşturmak istedik. Sanırım başarılı olduk. Çünkü çöp toplama araçlarımız ilçemizde gündem oldu,” dedi.