Silivri Müjdat Gürsu Spor Tesisi’ndeki spor alanlarının kapasitesi arttırıldı

• 24 Nisan 2023
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Silivri Müjdat Gürsu Spor Tesisi’ndeki spor alanlarının kapasitesini artırdı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, stat bölümünü yenileyerek spor kulüplerinin kullanımına açtığı Silivri Müjdat Gürsu Spor Tesisi’ne kazandırdığı spor alanlarını hizmete sundu. Tesisin 1.500 kişilik aylık üye kapasitesi 4.000’e ulaştı. Tesise, fitness ve stüdyo salonlarıyla yeni tribünler kazandırıldı. İlçedeki spor kulüplerinin hizmetine sunulan tesisin diğer alanlarında da çalışma başlatıldı. Açık iki halı sahanın zemin ve drenaj düzenlemesi yapıldı, üzeri tamamen kapatıldı. Saha, yılın 365 günü spor yapılabilir hâle getirildi.