Torbalı Belediyesi’ne “En İyi Tiyatro Festivali Ödülü”

• 24 Nisan 2023

Tiyatro Gazetesi tarafından düzenlenen Uluslararası 8. Anadolu Tiyatro Ödülleri’nin sahipleri belli oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in ve uluslararası alanda önemli isimlerin de ödül aldığı yarışmada, Torbalı Belediyesi de önemli bir ödülün sahibi oldu. Torbalı Belediyesi tarafından düzenlenen Metropolis Tiyatro Festivali, Uluslararası 8. Anadolu Tiyatro Ödülleri’nde “En İyi Tiyatro Festivali Ödülü” almaya hak kazandı. Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, 24 Nisan Pazartesi günü saat 19:00’da İstanbul Mask-Kara Tiyatrosu, Tamer Levent Sahnesi’nde düzenlenecek ödül törenine katılacak.