Turgutreis Yaşam Merkezi’nde atölye çalışmaları başladı

• 24 Nisan 2023
Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Turgutreis Yaşam Merkezi’nde atölye çalışmaları başladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmet Atölyesi, Bodrum Turgutreis Yaşam Merkezi’nde çocuklara, yaşlılara, kadınlara ve engellilere hizmet vermeye başladı. “16. Ulusal Mimarlık Sergisi ve Ödülleri” kapsamında en iyi proje dalında birincilik ödülü alan Bodrum Turgutreis Yaşam Merkezi, vatandaşların sosyal hayata katılması ve üretmesi için atölye çalışmalarına ev sahipliği yapmaya başladı. 57 vatandaşın kayıt yaptırdığı Muğla Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmet Atölyesi’nde, çocukların gelişimine katkıda bulunmak amacıyla “Yaratıcı Çocuk Atölyesi” açıldı. Öğrencileri güzel sanatlar liselerinin ve üniversitelerinin yetenek sınavlarına hazırlamak amacıyla güzel sanatlara hazırlık atölyesi de hizmete sunuldu. Dezavantajlı grupların, ürettikleri ürünlerden gelir elde etmesi amacıyla resim, karakalem ve karikatür atölyesi açıldı.