Yıldız: “Okulların ihtiyaçlarını karşıladık”

• 24 Nisan 2023
Başkan Ömer Yıldız, Dereçine Belediyesi’nin eğitime yönelik hizmetlerini Belediye Gazetesi’ne anlattı:

Okulların taleplerini geri çevirmedik, her konuda okullara destek olduk. Anasınıfı ve birinci sınıf öğrencilerine oyuncak ve kitap desteğinde bulunduk. Okulların her türlü ihtiyacını karşıladık. Pandemi döneminde okulları dezenfekte ettik, internete erişimi olmayan öğrencilere ücretsiz internet sağladık. Öğrencilere her sabah çay ve simit ikram ettik. İhtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye malzemesi desteği verdik. İhtiyaç sahibi öğrencilere ulaşım ücretinde destek olduk. Afyonkarahisar’da ve Akşehir’de yapılan sınavlara giren öğrencilere ücretsiz servis hizmeti sunduk. Önümüzdeki dönemde de eğitime yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz.