“3. Ayvalık Kadın Oyunları Festivali” sona erdi

• 3 Nisan 2023
Ayvalık Belediyesi’nin düzenlediği “3. Ayvalık Kadın Oyunları Festivali” sona erdi.

Tiyatroseverleri beş günde beş oyunla buluşturan 3. Ayvalık Kadın Oyunları Festivali, Dünya Tiyatro Günü bildirisinin okunmasıyla sona erdi. Tiyatroseverler, “Ölü Kadınlar Diyarı”, “Tilkiler ve Kötü Kalpli İtler”, “Kertenkelenin Ardından” ve “Düğün Şarkıcısı” adlı oyunları izledi. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, 3. Ayvalık Kadın Oyunları Festivali’nde Ayvalıklı sanatseverlerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti. Başkan Ergin, gelecek yıl festivalin dördüncüsü için şimdiden heyecanlı olduklarını ifade etti.