“Act4Species-Türler İçin Harekete Geç” projesi kapsamında çalıştay düzenledi

• 3 Nisan 2023
Muratpaşa Belediyesi, “Act4Species-Türler İçin Harekete Geç” projesi kapsamında çalıştay düzenledi.

Muratpaşa Belediyesi, Ege ve Akdeniz kıyılarında endemik türlerin korunması amacıyla hayata geçirilen “Act4Species-Türler İçin Harekete Geç” projesi kapsamında çalıştay düzenledi. Sosyal İklim Derneği’nin yürütücülüğünde, Muratpaşa Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen çalıştaya, sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileriyle akademisyenler katıldı. Çalıştayda, “kampanyacılık ve iklim savunuculuğu”, “yerel yönetim okuryazarlığı”, “eylem planı hazırlama” ve “tür koruma” eğitimleri verildi, eylem planı ve kampanya hazırlama atölyeleri yapıldı.