Avcılar Belediyesi, deprem bölgesinde çadır okullar kurdu

• 3 Nisan 2023

Avcılar Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli depremlerden en fazla etkilenen Hatay’da eğitimin devam etmesi için çadır okullar kurmaya başladı. Ekinci, Karaali, Dikmece ve Kuzeytepe Mahalleleri’nde beş çadır okulun kuruldu. Hatay’da dört mahallede kurulan beş çadır okulda eğitim başladı. Manisa Kırkağaç Jandarma Komando Eğitim Destek Birliği, Ülkem Okuyor Koordinatörü Havva Ertuğrul ve bölgedeki öğretmenlerin desteğiyle kurulan çadır okulların kırtasiye, kitap gibi çeşitli ihtiyaçları Avcılar Belediyesi ve gönüllü ekipler tarafından karşılandı.