Aydın Büyükşehir Belediyesi, atalık tohumlardan sebze yetiştiriyor

• 3 Nisan 2023

Sürdürülebilir tarımsal üretimi destekleyen Aydın Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da atalık tohumlardan sebze yetiştiriyor. Yerel tarım ürünlerinin gelecek nesillere aktarılması için atalık tohumlara önem veren Aydın Büyükşehir Belediyesi, tohum ve fidan dağıtıyor, atalık tohumlardan üretim yapıyor. Yerel tarım ürünlerinin sürdürülebilirliği hedefleyen Aydın Büyükşehir Belediyesi, Sultanhisar ilçesindeki serada yetiştirdiği ürünleri tüketicilere ulaştırıyor. Vatandaşlar, “Halk Ege Et” marketleri aracılığıyla kendilerine ulaştırılan sebzeler için Başkan Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. Başkan Çerçioğlu, yerel üretimi desteklemeye devam edeceklerini belirtti.