Balçova Belediyesi, Dünya Tiyatro Günü’nü kutladı

• 3 Nisan 2023

Balçova Gençlik Tiyatrosu’nun İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde ücretsiz sahnelediği “Hayal Dünyası” adlı oyuna çocuklarını getiren aileler, çocuklarının küçük yaşta sanatsal aktivitelerle buluşmasını sağladı. Oyunda, okumanın ve eğitimin önemi çocuklara eğlenceli diyaloglarla anlatıldı. Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, “Çocuklar, eğitimle, bilgiyle, sporla, sanatla güzel yarınlara ulaşacak. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Çocuklarını sanatsal aktivitelere getiren ailelere de şükranlarımı sunuyorum,” dedi.