Beylikdüzü’ndeki kreşlerin sayısı artıyor

• 3 Nisan 2023
Beylikdüzü Belediyesi, ilçedeki kreşlerin sayısını artırıyor.

Kadınları, çocukları ve gençleri önceleyen bir anlayışla nitelikli alanlar oluşturmaya devam eden Beylikdüzü Belediyesi, ilçeye yeni kreşler kazandırmaya devam ediyor. Gürpınar Mahallesi’nde “Yuvamız Beylikdüzü Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz Gündüz Çocuk Bakımevi” açılıyor. 724 metrekarelik alana inşa edilen, altı derslikten oluşan gündüz çocuk bakımevinin öğrenci kapasitesi 150. Gündüz çocuk bakımevinde, açık/yarı açık oyun alanları, ortak etkinlik alanı, amfi ve yemekhane yer alıyor. Yuvamız Beylikdüzü Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz Gündüz Çocuk Bakımevi’nin açılış törenine, Selvi Kılıçdaroğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve ilçe protokolü katılacak.