Çukurova Basketbol Kulübü, sezonu lider tamamladı

• 3 Nisan 2023
Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol Kulübü, sezonu lider tamamladı.

Çukurova Basketbol Kulübü, Yenişehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, deplasmanda Orman Spor’u 81-68 mağlup etti, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde liderliği garantiledi. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Çukurova Basketbol Kulübü’nü tebrik etti. Çukurova Basketbol Kulübü, “EuroLeague Women” finallerine hazırlanırken, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde de şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu bir kez daha gösterdi. Çukurova Basketbol Kulübü, Yenişehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, “EuroLeague Women” dörtlü finallerinin düzenleneceği Çek Cumhuriyeti’nde ev sahibi ZVVZ USK Prag’la 14 Nisan tarihinde yarı final maçında karşı karşıya gelecek.