Dünya Su Günü’ne özel panel düzenlendi

• 3 Nisan 2023
Beşiktaş Belediyesi ve Çevre Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, Dünya Su Günü’nde panel düzenledi.

Dünya Su Günü etkinlikleri kapsamında Beşiktaş Belediyesi ve Çevre Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi işbirliğiyle Beşiktaş Zübeyde Ana Kültür ve Sanat Merkezi’nde “Deprem ve Kuraklık Gölgesinde” paneli düzenlendi. Panelde, Türkiye’nin su politikaları ve kuraklığa yönelik çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verildi. Panele, Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, Prof. Dr. Beyza Üstün, Çevre Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Selahattin Beyaz ve İstanbul Ziraat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Hasan Murat Kapıkıran katıldı.