Efeler Belediyesi Dünya Tiyatro Günü’nü etkinliklerle karşıladı

• 3 Nisan 2023
Efeler Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Dünya Tiyatro Günü etkinlikleri kapsamında farklı yaş gruplarındaki öğrenciler için oyunlar sahneledi.

Efeler Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları, “İnteraktif Çocuk Saati” adlı programla çocuklarla buluştu. Dans, drama, müzik, yarışma gibi etkinlikler düzenlendi. Efeler Belediyesi Şehir Tiyatrosu, kurulduğu günden bu yana sosyal sorumluluk çalışmaları ve sanat etkinlikleriyle ilçenin sanat hayatına renk katıyor. Efeler’i ulusal/uluslararası alanda temsil eden Efeler Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Dünya Tiyatro Günü etkinlikleri kapsamında sahnelerdiği oyunlarla tiyatroseverlere keyifli anlar yaşattı.