Engelsiz Yaşam Köyü’nün yeni spor salonu faaliyette

• 3 Nisan 2023
Konak Belediyesi Engelsiz Yaşam Köyü’nün yeni spor salonu faaliyete geçti.

Konak Belediyesi Engelsiz Yaşam Köyü’nün yeni spor salonu çocukların yüzünü güldürdü. Engelsiz Yaşam Köyü’nü ziyaret ederek merkezdeki özel gereksinimli çocuklarla buluşan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, yeni açılan spor salonu ve hareket eğitimi biriminde incelemelerde bulundu. Çocuklarla birlikte spor etkinliklerine katılan Başkan Batur, “En büyük mutluluğumuz, çocukların da mutlu olduğunu görmek. Buraya ilk geldiklerinde yürümekte zorlanan çocukların koştuğunu görüyoruz. Onları böyle mutlu ve hareketli görmek bizi duygulandırıyor. Çocuklarına gelişimine katkıda bulunmak için ne varsa yapmaya çalışıyoruz. Onlar için her şeyin en iyisini yapmaya devam edeceğiz,” dedi.