“İBB Kadın Merkezi” ve “Ebubekir Meydanı” hizmete açıldı

• 3 Nisan 2023
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin “300 Günde 300 Proje” kapsamında Bağcılar’a kazandırdığı “İBB Kadın Merkezi” ve “Ebubekir Meydanı” hizmete açıldı.

“İBB Kadın Merkezi” ve “Ebubekir Meydanı” için yapılan açılış törenine, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, milletvekilleri ve belediye başkanları katıldı. Açılış töreninde konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, “Tek güvencem, bu ülkenin insanları, sizlersiniz. Birlikte hak, hukuk, adalet için mücadele edeceğiz, emin olun bunu gerçekleştireceğiz,” dedi. Kılıçdaroğlu, uzun yıllardır İstanbul’a sunulmayan hizmetleri Başkan Ekrem İmamoğlu’nun hayata geçirdiğini ifade etti.