“İleri Dönüşüm Atölyesi” kuruluyor

• 3 Nisan 2023
Ankara Büyükşehir Belediyesi, “İleri Dönüşüm Atölyesi” kuruyor.

Sıfır atık anlayışıyla başkente geri dönüşüm atölyeleri kazandıran Ankara Büyükşehir Belediyesi, “İleri Dönüşüm Atölyesi” kuruyor. Evsel ve hacimli atıkların dönüştürülerek yeniden kullanıma kazandırılması amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında atölyede ve online ortamda katılımcılara ücretsiz eğitimler verilecek. Plastik, kaynak, seramik, ahşap boyama, kooperatifçilik, iletişim, tasarım, liderlik eğitimi, e-ticaret ve pazarlama gibi alanlarda eğitim alan katılımcıların kullanıma kazandırdığı ürünlerin satışa sunulması planlanıyor. Kontenjan sınırının olmadığı eğitimlerle ilgili bilgi almak ve atölyeye başvurmak isteyen Ankaralılar, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi’nin 0 312 507 4244 numaralı hattını arayabilecek.