“İzmir Yerel Yönetimler Eğitim Kurulu” toplantısının üçüncüsü yapıldı

• 3 Nisan 2023
Torbalı Belediyesi’nin ev sahipliğinde İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan “İzmir Yerel Yönetimler Eğitim Kurulu” toplantısının üçüncüsü yapıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan “İzmir Yerel Yönetimler Eğitim Kurulu” toplantısının üçüncüsü, Torbalı Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Eğitim Koordinatörü Aytekin Sözen’in koordinatörlüğünde düzenlenen toplantıya, ilçe belediye başkan yardımcıları ve belediyelerin bürokratları katıldı. Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, böylesi önemli bir toplantıya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.