Menteşe Dynamics takımının adı tescillendi

• 3 Nisan 2023
Menteşe Belediyesi Robotik ve Kodlama Eğitim Merkezi tarafından geliştirilen “Menteşeli Efe” adlı mobil oyunun ve “Menteşe Dynamics” kodlama takımının marka hakları tescil edildi.

Menteşe Belediyesi Robotik ve Kodlama Eğitim Merkezi tarafından geliştirilen “Menteşeli Efe” adlı mobil oyunun ve “Menteşe Dynamics” kodlama takımının marka hakları, Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tescil edildi. Adres Patent Muğla Şubesi aracılığıyla Türk Patent ve Marka Kurumu’ndan alınan marka tescil belgeleri, Adres Patent Muğla Şube Müdürü Mehmet Kesgin tarafından Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’e takdim edildi. Başkan Gümüş, “Çocukların bilimle iç içe olması için çeşitli projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Robotik ve Kodlama Eğitim Merkezi’ni açmıştık. Merkez tarafından geliştirilen oyununun ve Menteşe Dynamics takımının adını tescilledik,” dedi.