Mersin Büyükşehir Ramazan ayı boyunca Malatyalıların yanında

• 3 Nisan 2023
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin mobil mutfak tırı, Ramazan ayı boyunca Malatya’da iftar yemeği çıkaracak.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, deprem bölgelerine desteğini sürdürüyor. Depremden etkilenen vatandaşların barınmadan gıdaya, eğitimden sağlık hizmetlerine kadar her ihtiyacını karşılayan Mersin Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında da mobil mutfak tırıyla yemek hizmeti verecek. Mobil mutfak tırı, Malatya’nın Yeşilyurt ilçesindeki çadırkentte iftar menüsü çıkarıyor. Ramazan ayının ikinci gününde Malatya’yı ziyaret eden CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, iftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldi.