Mudanya Belediyesi’nde Tiyatro Günleri sona erdi

• 3 Nisan 2023
Mudanya Belediyesi Tiyatro Günleri, Levent Üzümcü Tiyatrosu’nun “Ben Türkan Saylan” adlı oyunuyla sona erdi.

Mudanya Belediyesi, Dünya Tiyatro Günü etkinlikleri kapsamında 24-27 Mart tarihleri arasında dört oyunu tiyatroseverlerle buluşturdu. Mudanya Tiyatro Günleri, Levent Üzümcü Tiyatrosu’nun “Ben Türkan Saylan” adlı oyunuyla sona erdi. Mudanya Kent Konseyi’nin “Mübadil Öyküleri”, Canım Tiyatro Topluluğu’nun “Şeyh Bedreddin Destanı”, Bursa Devlet Tiyatrosu’nun “Uçurtmanın Kuyruğu” adlı oyunları, Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde seyirciyle buluştu. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, oyun sonunda oyuncuları tebrik etti. Başkan Türkyılmaz, “Özgür, sansürsüz, aydınlık bir Türkiye için sanatçılara ve tiyatrolara destek oluyoruz, birbirinden güzel tiyatro oyunlarını sizinle buluşturuyoruz. Tiyatro sanatına değer katan sanatçıların, sahne emekçilerinin ve sanatseverlerin 27 Mart Dünya Tiyatro Günü kutlu olsun,” dedi.