Oda Tiyatrosu, Dünya Tiyatrolar Günü’nde kapılarını açtı

• 3 Nisan 2023
Mezitli Belediyesi Oda Tiyatrosu, Dünya Tiyatrolar Günü’nde kapılarını açtı.

2017 yılında Fatih Mahallesi’ndeki Sanat Evi’nde kurulan, birbirinden özgün oyunların sahnelendiği Oda Tiyatrosu, Kültür Merkezi’nin aktif hâle gelmesiyle birlikte yeni adresine taşındı. Mezitli Oda Tiyatrosu’nun açılışına, Mezitli Belediyesi Başkan Yardımcısı Nuran Kurtuluş ve Yaser Gündüz, Destek Hizmetleri Müdürü Özkan Temur ve tiyatroseverler katıldı. Oda Tiyatrosu’na çok sayıda ödül kazandıran, Mersin’in en yetenekli tiyatrocularından Tamer Güven, yazıp yönettiği “Mesafe” adlı oyunla sahne aldı. Sinematik gösterimin de kurgulandığı oyunda, tiyatro oyuncusu Dilek Yıldırım da muhteşem bir performans sergiledi. Yaklaşık 50 dakika süren oyun, tiyatroseverlerden tam not aldı.