Seyitgazi’den deprem bölgesinden gelen vatandaşlara kuaförlük hizmeti

• 3 Nisan 2023
Seyitgazi Belediyesi, deprem bölgelerinden gelen vatandaşlara kuaförlük hizmeti veriyor.

Seyitgazi Belediyesi, depremin yaralarını sarmak için tüm imkânlarını seferber ediyor. Deprem bölgelerinden gelen vatandaşlara ücretsiz kuaförlük hizmeti veriliyor. CHP Seyitgazi Kadın Kolları Başkanı Kezban Uzun ve ilçe yönetiminden Selma Sara, depremzede vatandaşlara kuaförlük hizmeti sunulmasına ilişkin düşüncelerini Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe’yle paylaştı. Başkan Tepe, bu hizmet için belediyenin tüm imkânlarını seferber etti. Seyitgazi Belediyesi’nin ek hizmet binası kuaför salonu olarak kullanılıyor, ilçeye gelen depremzedeler bu hizmetten faydalanıyor.