Tepebaşı Belediyesi geri dönüşüm için çalışıyor

• 3 Nisan 2023
Tepebaşı Belediyesi, geri dönüşüme yönelik çalışmalarıyla çevreyi korumaya devam ediyor.

Tepebaşı Belediyesi, vatandaşların daha temiz ve güvenilir bir çevrede yaşaması için gerekli önlemleri alıyor, geri dönüşüme yönelik çalışmalarıyla çevreyi koruyor. Tepebaşı Belediyesi, tonlarca atığın geri kazanılmasını sağladı. Belediye yetkilileri, geri dönüşüme gösterdikleri hassasiyet için ilçe halkına teşekkür etti. 2023 yılında toplanan ambalaj atığı miktarının 1 milyon 51 bin 540 kilograma ulaştığı belirtildi. Tepebaşı Belediyesi, bugüne kadar 107.325 ton ambalaj atığının, 1.371 ton bitkisel atık yağın, 38 ton atık pilin, 969 ton tekstil atığının, 9 ton atık ilacın, 19 ton elektronik eşya atığının ve ömrünü tamamlayan 20 ton lastiğin geri kazanılmasını sağladı.