“Lüleburgaz Konserleri” sürüyor

• 6 Nisan 2023
Lüleburgaz Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl başlattığı “Lüleburcaz Konserleri” devam ediyor.

Caz müziğinin usta isimleri, “Lüleburcaz Konserleri” için Lüleburgaz’a geldi. Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi’nde düzenlenen konserde sanatseverler unutulmaz bir gece yaşadı. Konserde, Türkiye’nin yetiştirdiği önemli müzisyenlerden Berke Özgümüş ve Ece Göksu konuk sanatçı olarak sahne aldı. Konserin sonunda sahneye çıkan Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, yaşattıkları unutulmaz gece için sanatçılara teşekkür etti. Başkan Gerenli, “Her şeyin sevgiyle başladığı, bilim ve sanatın ışığında ilerlediği Lüleburgaz’da bize bu unutulmaz geceyi yaşatan sanatçılara ve sanatseverlere teşekkür ederim,” dedi.