Adana Büyükşehir Belediyesi, altyapı çalışmalarını sürdürüyor

• 1 Mayıs 2023

Adana Büyükşehir Belediyesi, kentin dört bir yanında altyapı çalışmaları yapıyor, merkez ve kırsal ilçelerde yaşayan vatandaşların yaşadığı sorunları çözüyor. Sarıçam ilçesi, Kürkçüler Göztepe Mahallesi’nin altyapı problemlerini büyük ölçüde sona erdirecek olan 23.979 metrelik kanalizasyon hattının yapımına başlandı. Mahallede, yaklaşık 4.000 kişi yaşıyor, 650 hane bulunuyor. Vatandaşlar, altyapı çalışması sayesinde sağlıklı ve hijyenik bir ortamda yaşama şansına sahip olacak. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana için gece-gündüz çalışmaya devam edeceklerini belirtti.