Aydın Büyükşehir Belediyesi, altyapı çalışmalarına devam ediyor

• 1 Mayıs 2023

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Koçarlı merkezden sonra Bıyıklı, Yeniköy, Şenköy ve Dedeköy Mahalleleri’ni de uzun ömürlü borularla sorunsuz altyapıya kavuşturdu. Mahallelerde, 16 kilometrelik çalışma yapıldı. Balıkköy İçme Suyu Arıtma Tesisi’nden içme suyu sağlanmaya başladı. Sorunsuz altyapı ve daha kaliteli içme suyuyla ilgili memnuniyetlerini dile getiren mahalle muhtarları, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. Bıyıklı Mahallesi muhtarı, “Daha önce Bıyıklı ve Yeniköy Mahalleleri’nin suyu 12 kilometre öteden, Bağarası’ndan getiriliyordu. Yaz aylarında suyumuz azalıyordu, Başkan Özlem Çerçioğlu sayesinde suyla ilgili hiçbir sorun yaşamayacağız artık,” dedi.