B40 Balkan Şehirleri Ağı’nın sanal çalışma grubu toplantıları başladı

• 1 Mayıs 2023
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin de üyesi olduğu B40 Balkan Şehirleri Ağı’nın sanal çalışma grubu toplantıları başladı.

B40 Balkan Şehirleri Ağı bünyesinde kurulan dört çalışma grubunun ilk toplantısı üye belediyelerin yetkililerinin katılımıyla online yapıldı. “Yerel İklim Eylemi”, “Yerel Ekonomik ve Kültürel İşbirliği”, “Akıllı Şehirler”,” Dijital Dönüşüm”, “Yerel Demokrasi” ve “Göç” ana başlıkları altında oluşturulan sanal çalışma grubunun ilk online toplantısı yapıldı. Üye belediyelerden ilgili personelin online katıldığı toplantıda, kentlerin sosyal, kültürel ve iktisadi işbirliklerini artırmaya, uygulanabilir ve sürdürülebilir projeler üretmeye yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.