Burdur Belediyesi’ne iki önemli ödül

• 1 Mayıs 2023
Burdur Belediyesi, Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından iki ödüle layık görüldü.

Yerel yönetim anlayışının geliştirilmesi, belediye hizmetlerinin niteliğinin artırılması, kentlilik bilincinin güçlendirilmesi, belediye projelerinin desteklenmesi ve başarılı belediye başkanlarının teşvik edilmesini amaçlayan 8. Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması’nın ödülleri açıklandı. Mimar Sinan Kongre Merkezi’ndeki ödül törenine, Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, çok sayıda il ve ilçe belediye başkanı katıldı. Törene, Burdur Belediyesi’ni temsilen meclis üyesi Atam Gülcü katıldı. Belediyelerin özgün projelerinin desteklenmesi ve tanıtılması amacıyla Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından organize edilen 8. Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması’nda, Burdur Belediyesi iki ödül aldı. Yarışmanın “İyi Yönetim Halkla İlişkiler Çalışmaları” kategorisinde, “Gönülden Gönüle Mobil Uygulama Projesi”, “Peyzaj, Planlama, Tasarım ve Uygulama Projeleri” kategorisinde “Demokrasi Parkı Düzenlemesi” ödüle layık görüldü.