Ceyhan Belediyesi vatandaşların sorunlarına çözüm için çalışıyor

• 1 Mayıs 2023
Ceyhan Belediyesi, vatandaşların yaşadığı sorunlara çözüm bulmak için çalışmalarına devam ediyor.

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Bugün Köydeyiz” sloanıyla ilçedeki köyleri geziyor, vatandaşlarla bir araya geliyor. Başkan Erdem, Büyükmangıt, Yılankale, Küçükburhaniye, Altıkara, Çakaldere ve Büyükburhaniye Köyleri’nde vatandaşlarla bir araya geldi, vatandaşların sorunlarını dinledi. Ceyhan Belediyesi, temizlik, bakım, onarım, park, bahçe ve yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Koruklu ve Büyükmangıt Mahalleleri’nde parke taşı döşeme çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Erdem, “Bizim yerimiz, insanımızın yeridir, insanımızın yanıdır,” dedi.