Finike Belediyesi, Hasyurt Tarım Fuarı açıldı

• 1 Mayıs 2023

Türkiye’nin ilk tarım fuarı olma özelliği taşıyan Hasyurt Tarım Fuarı, 26. kez kapılarını açtı. Açılışa, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Antalya milletvekilleri, milletvekili adayları, ilçe belediye başkanları, siyasi partilerin il/ilçe başkanları ve yönetim kurulları, meslek odalarının başkanları ve protokol üyeleri katıldı. Unutulmaya yüz tutan fuarı tekrar canlandırdıklarını belirten Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, “Eski yerinde, yeni yüzüyle, sloganıyla, Likya’nın, huzurun ve portakalın başkenti Finike’de, tarım sektöründe önemli bir yere sahip olan fuarı, paydaşlarımızın desteğiyle, tarıma ivme kazandırmayı hedefleyerek yine bu alanda aynı coşkuyla gerçekleştirmekten mutluluk duyuyoruz,” dedi.