Gemlik Belediyesi ilçedeki sorunları çözmek için çalışıyor

• 1 Mayıs 2023
Gemlik Belediyesi, ilçedeki sorunları çözmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Gemlik Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde kurulan denetim ekipleri, ilçedeki sorunları çözüyor. Gemlik’in sokaklarında ve caddelerinde denetim yapan ekipler, özellikle Park ve Bahçeler, Fen İşleri, Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün faaliyet alanındaki sorunları tespit ediyor, bu sorunların çözülmesini sağlıyor. Elektrikli araçların takibi ve şikâyetlerin ilgili birimlere aktarılması için kullanılan program, Gemlik Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli tarafından tasarlanarak kullanıma sunuldu. Programdaki arayüz sayesinde araçların takibi yapılıyor. Sisteme iletilen şikâyetler, ilgili müdürlükte çalışan personele aktarılıyor. Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, “Hedefimiz, vatandaşların şikâyetlerinden önce sorunları çözmek,” dedi.