“Genç Girişimciler Fikir Maratonu” düzenlendi

• 1 Mayıs 2023
Antalya Büyükşehir Belediyesi, “Genç Girişimciler Fikir Maratonu” düzenledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 15-24 yaş arasındaki gençlere yönelik düzenlediği “Genç Girişimciler Fikir Maratonu” başladı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen, Habitat Derneği ve UNICEF ortaklığında yürütülen “Genç Girişimciler Fikir Maratonu” başladı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, maratonun açılışında gençleri yalnız bırakmadı. Gençlerle bir arada olmaktan mutlu olduğunu, onların düşüncelerini önemsediğini dile getiren Başkan Muhittin Böcek, “Yerel seçimlerden önce gençlerle birlikte ortak alanlarda çalışmalar yapacağımızı, onlar için projeler üreteceğimizi söylemiştik, hepsini sırasıyla gerçekleştiriyoruz,” dedi.