İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’a beş yeni kreş daha kazandırdı

• 1 Mayıs 2023

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren beş yeni Yuvamız İstanbul Çocuk Etkinlik Merkezi’ni hizmete açtı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, yapımı tamamlanan beş kreşin toplu açılışını gerçekleştirdi. Açılışa, Millet İttifakı’nın 13. cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, milletvekilleri, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Millet İttifakı partilerinin kadın kolları temsilcileri katıldı. Başkan Ekrem İmamoğlu, “Bizden önce İstanbul’u 25 yıl yönetenlerin aklına kreş açmak gelmemiş. Eğitimde fırsat eşitliğini akıllarına getirmemişler. Kreş de, yurt da açmadılar. Biz, kreşlerin yurtların sayısını artıracağız,” dedi.