Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, muhtarlarla bir araya geldi

• 1 Mayıs 2023

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Konaklı muhtarları Aydın Erten Rekreasyon Alanı’nda ağırladı. Muhtarlarla buluşma etkinliğine, CHP İzmir 1. bölge milletvekili adayları Ednan Arslan, Devrim Barış Çelik ve CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından katıldı. Muhtarlar, mahallelerde yaşanan sıkıntıları ve vatandaşların taleplerini Başkan Abdül Batur’a aktardı. Mmilletvekili adayları Ednan Arslan ve Devrim Barış Çelik, CHP iktidarında yapılacak muhtarlık çalışmalarını aktardı. Başkan Batur, Konaklı muhtarların çok çalışkan olduğunu vurguladı.