Mersin Büyükşehir Belediyesi, hobi parkı açtı

• 1 Mayıs 2023

Mersin Büyükşehir Belediyesi, iş hayatının stresinden uzaklaşmak isteyen ancak imkânları el vermeyen vatandaşları unutmadı. Toroslar ilçesi, Arpaçsakarlar Mahallesi’nde yapımı tamamlanan hobi parkı için başvurular yapıldı, kura çekimi yapıldı. Başvuru değerlendirme süreci 8 Mayıs’a kadar sürecek. Kuralar asil ve yedek olarak çekildi. Asil olmaya hak kazanan vatandaşlardan gerekli şartları taşımayanların yerine yedek olanlar değerlendirilecek. 45 metrekarelik alanlarda sebze veya süs bitkisi yetiştirmek isteyen vatandaşlar hem bahçeyle ilgilenecek hem de sosyalleşebilecek.