Mezitli’de Kılıçdaroğlu Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

• 1 Mayıs 2023
Mezitli Belediyesi, Mezitli Kılıçdaroğlu Seçim Koordinasyon Merkezi’ni açtı.

Mezitli Belediyesi, seçim sürecindeki çalışmaların yürütülmesi için Mezitli Kılıçdaroğlu Seçim Koordinasyon Merkezi’ni coşkulu bir törenle açıldı. Açılışa, Millet İttifakı’nın il başkanları ve yöneticileri, ilçe başkanı ve yöneticileri, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Eski Kültür ve Turizm Bakanı Fikri Sağlar, CHP Parti Meclis Üyesi Emre Yılmaz, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Millet İttifakı’nın milletvekili adayları, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, ilçe belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, başkanlık sisteminde yolun sonunun göründüğünü ifade etti.