Nazmiye Yeşilyurt Gündüz Çocuk Bakımevi hizmette

• 1 Mayıs 2023
Safranbolu Belediyesi, Nazmiye Yeşilyurt Gündüz Çocuk Bakımevi hizmete açıldı.

Safranbolu Belediyesi ve bağışçı Osman Yeşilyurt tarafından yaptırılan Nazmiye Yeşilyurt Gündüz Çocuk Bakımevi’nin açılışına katılım yoğun oldu. Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin ev sahipliğindeki törene, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Safranbolu Jandarma Komando Eğitim Merkez Komutanı J. Alb. Dr. Yusuf Küçükbaşol, Safranbolu İlçe Emniyet Müdürü Sinan Çankal, CHP milletvekili adayları Cevdet Akay ve Abdullah Çakır, iş insanı Şefik Dizdar ve Kamil Güleç, bağışçı Osman Yeşilyurt, il genel meclisi ve belediye meclis üyeleri, çok sayıda vatandaş ve basın mensubu katıldı. Başkan Köse, “Bağışçılarımız bizim için çok önemli ve kıymetli. Bağışçılarımızla birlikte Safranbolu’da yaşayan vatandaşlara yaraşır hizmetler üretmek daha da mümkün hâle geliyor,” dedi.