Tepebaşı Belediyesi sınav döneminde öğrencilerinin yanında

• 1 Mayıs 2023
Tepebaşı Belediyesi 29 Ekim Gençlik Merkezi, sınav döneminde öğrencilere 7/24 hizmet veriyor.

Tepebaşı Belediyesi 29 Ekim Gençlik Merkezi, üniversite öğrencilerine 24 saat hizmet veriyor. Vize sınavları döneminde 7/24 açık kütüphane hizmeti veriliyor. Öğrencilere, ücretsiz çay ve su ikram ediliyor, sınırsız internet hizmeti sunuluyor, sesli ve sessiz salonlarda ders çalışma imkânı tanınıyor. Merkezde sunulan hizmetleri çok faydalı olduğunu belirten üniversite öğrencileri, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’a teşekkürler etti. Yenibağlar Mahallesi, Akıcı Sokak’ta hizmet veren merkeze, 0 (222) 322 18 45 numaralı hat üzerinden ulaşılabiliyor.