• 1 Mayıs 2023
Çorlu Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan “Ters Ev”, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında açıldı.

2022 yılının Kasım ayında Önerler Mahallesi’nde yapımına başlanan “Ters Ev”, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Çorlu halkının hizmetine sunuldu. Açılış törenine, CHP Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, kurum ve kuruluşların birim amirleri, yerel basın temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla okunmasıyla başlayan tören, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’un konuşmasıyla devam etti.