19 Mayıs kutlamasında Ceylan Ertem heyecanı

• 22 Mayıs 2023
Çiğli Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı Ceylan Ertem konseriyle kutladı.

Çiğli Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşkuyla kutladı. “Gençlik Yürüyüşü” etkinliğinin ardından alternatif rock müziğin sevilen isimlerinden Ceylan Ertem sahne aldı. Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak ulusal bağımsızlık mücadelesinin fitilini ateşlediği 19 Mayıs’ı bu yıl da coşkuyla kutladık. 7’den 70’e her yaştan vatandaşın katıldığı meşaleli yürüyüş düzenledik. Yürüyüşün ardından Ceylan Ertem’in birbirinden güzel şarkılarını dinledik. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve millî mücadele kahramanlarını bir kez daha saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz,” dedi.