Ankara Büyükşehir Belediyesi deprem bölgesinin su ihtiyacı için çalışıyor

• 22 Mayıs 2023
Ankara Büyükşehir Belediyesi, deprem bölgesine su göndermek için harekete geçti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Seğmen Su, afet bölgelerindeki içme suyu sorununu çözmek amacıyla bölgenin içme suyu ihtiyacını karşılıyor. Bugüne kadar bölgede 1 milyon 500 bin litrenin üzerinde içme suyu dağıtan Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Seğmen Su, depremzede vatandaşlara daha fazla su ulaşması için harekete geçti. Seğmen Su, Adana’daki bir firmayla anlaşma yaptı. Üzerinde Ankara Büyükşehir Belediyesi logosu ve satılamaz ibaresi bulunan içme suları, anlaşma gereği Adana’dan bölgeye ulaştırılacak. Anlaşmayla nakliye masrafı %40 oranında azaltıldı.