Başkan Topaloğlu engelli vatandaşlar ve aileleriyle buluştu

• 22 Mayıs 2023
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında engelli vatandaşlar ve aileleriyle bir araya geldi.

Kemer Belediyesi, Deniz Kafe’de Engelliler Haftası etkinliği düzenledi. Etkinliğe, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin, Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Özden Sayındaş, Kemer Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Turgay Okay, Başkan Topaloğlu’nun eşi Fikriye Topaloğlu katıldı. Başkan Necati Topaloğlu, Deniz Kafe’de toplanan engelli vatandaşlar ve aileleriyle sohbet etti. Engelli vatandaşların rahat ve güvenli şekilde denize girebilmesi için engelliler için tasarlanan deniz şezlongu da tanıtıldı.