Bayraklı Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşkuyla kutladı

• 22 Mayıs 2023

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Bayraklı’da coşkuyla kutlandı. Kutlama programı, Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başladı. Öğrenciler, kutlama programı kapsamında gösteriler sundu. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun. 104 yıl önce olduğu gibi, bugün de bu ülkenin gençleri vatanına, milletine ve bağımsızlığına sahip çıkmaya devam edecek. Yaşasın 19 Mayıs,” dedi.