Burdur Belediyesi, Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında yemek düzenledi

• 22 Mayıs 2023

Burdur Belediyesi’nin Engelliler Haftası nedeniyle düzenlediği yemekte engelli vatandaşlar gönüllerince eğlendi. Cumhuriyet Yaşam Merkezi’nde düzenlenen yemeğe, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve eşi Hülya Ercengiz, CHP Milletvekili İzzet Akbulut, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mukaddes Kılıç, Burdur Kent Konseyi Başkanı Orhan Akın, belediye meclis üyeleri, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “İnşaatı tamamlanan rehabilitasyon merkezini kısa sürede hizmetinize sunacağız. Engelli yakınlarınızı güvenle bırakabileceğiniz, gönül rahatlığıyla vakit geçirebileceklerine inandığınız iyi bir yer hazırlıyoruz,” dedi.