Çaycuma Belediyesi, ISO 9001 bayrağı almaya hak kazandı

• 22 Mayıs 2023

Çaycuma Belediyesi’nin kalite yönetimi sistemine geçiş hizmetlerini ISO standartlarında yürütmek ve belgelemek amacıyla yürüttüğü belgelendirme süreci sona erdi. TSE ekibi, üç gün boyunca birimlerde yaptığı incelemeler neticesinde belediyenin tüm faaliyetlerinin kalite yönetim sistemine uygun olduğunu tespit etti. Hizmetlerini ISO 9001 standartlarında verdiği belgelenen Çaycuma Belediyesi, gönderine ISO 9001 kalite bayrağı çekme, tüm belgelerinde TSE logosu kullanma hakkı kazandı. Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Bu başarıda emeği olan, eğitimlere katılan arkadaşlarımı tebrik ediyorum, onlara teşekkür ediyorum ve bu eğitimler doğrultusunda aşkla, şevkle halkımıza hizmet edeceğimize inanıyorum,” dedi.