Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nden büyük bir başarı

• 22 Mayıs 2023
Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü yüzücüleri, Bulgaristan’da düzenlenen turnuvada büyük bir başarıya imza attı.

Bulgaristan’ın Sandanski kentinde 12-14 Mayıs 2023 tarihleri arasında düzenlenen “Seventh Swimming Tournament Spartac” turnuvasında 29 kulüp ve 680 sporcu mücadele etti. Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü yüzücüleri, 12 altın, 13 gümüş ve 11 bronz madalya kazanarak üçüncü oldu. Toprak Bahar (9 yaş) ve Eren Özden (12 yaş), özel ödüle layık görüldü. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Yüzme alanında önemli başarılar elde eden yüzücülerimizi ve antrenörlerini kutluyorum. Birçok spor dalında olduğu gibi yüzme alanında yapmış olduğumuz yatırımların karşılığını almak bizi çok mutlu ediyor. “Avrupa Spor Kenti” unvanına sahip olan Çorlu’da spora ve sporculara destek olmaya devam edeceğiz,” dedi.